Starten

Welkom op onze website. PlatenVeilingen.nl heeft als doel optimaal in te spelen op de behoefte van kopers en verkopers van vinyl in deze tijd. De website is het resultaat is van meer dan twintig jaar professioneel handelen in de markt voor geluidsdragers.

Heeft u interesse om uw platencollectie via onze website te verkopen? Klik dan hier voor informatie.

Wenst u mee te dingen naar items die binnen onze veilingen worden aangeboden, lees dan hoe je in een paar eenvoudige stappen al winnaar kan zijn van een kavel!
 


Bent u al geregistreerd? Log dan in door middel van de aanmeld button bovenin de website. Is dat nog niet het geval, dan dient u eerst een registratie te maken op onze website. Daarna activeert u uw eigen account via een link in uw mailbox (let op: de link kan in uw spam-box terechtkomen). Daarmee bent u altijd klaar voor onze veilingen! 

U kunt op de website zoeken naar uw favoriete items en met uw geactiveerde account kunt u biedingen plaatsen. Bent u de hoogste bieder? Na afloop van de veiling ontvangt u een bevestiging van uw aankoop en vindt u informatie over de afwikkeling hiervan. Binnen ten hoogste 14 dagen na afloop dient de betaling bij ons binnen te zijn. Hierna zullen wij u de betreffende kavel(s) toezenden.

Informatie over bied methoden, kosten, verzenden of ophalen, vindt u hier. Wil u daarnaast meer weten op het gebied van inloggen, uw account, wachtwoorden, facturatie of bieden, verzenden en ophalen dan vindt u dat hier.
 
Mocht u een andere vraag hebben, neem dan gerust contact met ons op.