• Inloggen, kosten & meer

Mijn account:

 • Een account aanmaken:
  Om te kunnen bieden moet u zich registreren. Dit doet u als volgt:
  - Klik bovenaan de pagina op ‘Registreren’
  - Vul alle gevraagde informatie in
  Na het invullen klikt u op de knop ‘registreren’. U ontvangt een e-mail met daarin een link om uw account te valideren. Na uw validatie ontvangt u een e-mail waarin u toestemming krijgt om op onze veilingen te bieden of waarin om nadere informatie gevraagd wordt.
   
 • Gebruikersnaam vergeten
  Wanneer u uw gebruikersnaam vergeten bent dient u met ons contact op te nemen. Om uw gebruikersnaam te achterhalen hebben wij minimaal het e-mail adres nodig waarmee u zich heeft aangemeld.
   
 • Wachtwoord vergeten
  Op de inlog pagina klikt u op ‘Wachtwoord vergeten?’. Door het invullen van uw gebruikersnaam kunt u een nieuw wachtwoord instellen.
   
 • Volg uw kavels
  Ga naar de specifieke kavel die u wilt volgen. Klik op ‘Volg’ rechtsonder op de pagina. U volgt nu dit kavel. Klik op ‘Stop volgen’, als u een kavel niet meer wilt volgen. U kunt alle kavels die u volgt terugvinden in ‘Volg uw kavels’ (rechtsboven op de pagina).
   
 • Account gegevens aanpassen
  Bovenaan de pagina vindt u na het inloggen uw persoonlijk menu met daaronder ‘Instellingen’. Door onderaan te klikken op ‘Profielgegevens wijzigen’ kunt u uw gegevens wijzigen. Het is niet mogelijk om een privé account te wijzigen naar een bedrijfsaccount. Hiervoor dient u met ons contact op te nemen.
   
 • Facturen
  Bovenaan de pagina vindt u na het inloggen uw persoonlijke menu met daaronder ‘Instellingen’. Door te klikken op ‘Facturen’ krijgt u een overzicht te zien van uw proforma facturen en kunt u elke proforma factuur downloaden en openstaande facturen betalen.

          
        Algemeen:

 • Kavels zoeken
  U kunt op verschillende manieren de items en artiesten zoeken welke u wenst. Bovenaan de website kunt u in de zoekbalk een zoekterm ingeven waardoor het systeem voor u op zoek gaat naar een match. Individuele kavels maken onderdeel uit van een veiling. 
   
 • Bezichtiging
  Wij geven geïnteresseerden de mogelijkheid om de op de website getoonde kavel items zelf op locatie te inspecteren. Grotere veilingen zullen vooraf worden gegaan door kijkdagen.
   
 • Garantie
  We hechten veel waarde aan het geven van zo volledig mogelijk informatie over elke kavel. U kunt te allen tijde uw vraag insturen wanneer u de gewenste informatie niet aantreft in de kavel omschrijving. Bent u niet tevreden over het ontvangen kavel, laat het ons weten. We staan voor onze kwaliteit en werken graag aan een goede oplossing.
   
 • Algemene Voorwaarden
  Bij een registratie dient u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. Deze zijn onderaan de website te vinden en te downloaden. Om misverstanden te voorkomen verzoeken wij u de algemene voorwaarden goed te lezen.
   
 • Ophaling 
  In geval u uw gewonnen kavel niet per post wenst te ontvangen maar liever zelf bij ons ophaalt, kunt u ons dit in de check-out laten weten. De verzendkosten bedragen voor Nederland tien euro en voor de rest van de wereld twintig euro.